miercuri, 17 martie 2010

Comunicare Karen Bishop

Cochilii goale  - 13 martie, 2010

Bun venit!

O multitudine de manifestari ciudate si interesante au aparut in ultimul timp, dar in vremurile fara precedent pe care le traim, ne intrebam in fiecare zi ce va urma si cum urmeaza sa se desfasoare lucrurile.

Am fost plecata in ultima saptamana, in vizita la familie, asa ca e nevoie de o mica recapitulare. Cutremurul din Chile a creat unele lucruri interesante, intrucat a fost de mare anvergura. Dat fiind ca a avut loc la mare adancime in Pamant, a creat mutari masive. Pamantul se pregateste si se aliniaza pentru energiile noi si acest cutremur a fost prima manifestare a acestui proces.

Pentru ca a fost atat de mare si activat de un scop, a putut fi simtit in moduri ciudate si interesante. Practic, a scuturat energiile si a miscat lucrurile atat la nivele adanci, cat si la cele inalte. Multe au fost miscate pe ici pe colo. Cat despre mine, eu am trai experienta foarte multor energii non-fizice, care au venit in spatiul meu. Energii sufletesti de la prieteni si cunostinte din trecut, alaturi de suflete pe care urmeaza sa le intalnesc, erau toate acolo la marea petrecere. Fiecare era in acelasi spatiu, indiferent din ce dimensiune a realitatii provenea. Este posibil sa ne adunam impreuna cu altii, in stare de somn, in timp ce dormim, sa ne conectam cu cei care au murit si e posibil sa ne conecta chiar si cu cei pe care i-am lasat in urma. 
 
Atunci cand energiile preseaza atat de tare si sunt atat de intense (asa cum au fost in timpul separarii lumilor in septembrie si pentru un timp si dupa aceea) totul este aruncat in toate partile si noi ne conectam cu suflete de care ne despartim cu timpul, atunci cand ierarhiile dimensionale au devenit mult mai intacte. Cutremurul din Chile a creat si el acest efect. Astfel este posibil ca noi sa-i fi simtit pe ceilalti in spatiul nostru, fara nici un motiv aparent. 
 
Asa cum multi dintre noi au simtit, exista o reactie in lant de cutremure iminente. Trebuie sa aibe loc o restructurare in interiorul Pamantului, pentru a putea sustine o noua realitate si o lumea noua. Cutremurul din Chile si cele ce au urmat in acea zona au mutat energiile si am putut simti acest lucru, in moduri diferite. E posibil sa ne fi simtit extrem de agitati fara nici un motiv anume, dupa o lunga perioada de liniste. E posibil sa ne trezim finalizand lucruri ca si cand ne-am fi pregatit, sau poate doar punand lucruri in ordine, pentru a ne sustine pentru un timp. E posibil sa fi simtit cum energiile ne sprijina sa ne adapostim sau sa ne cream un spatiu bun in care sa ne aflam. E posibil sa fi simtit un nou sentiment de impamantare, de conectare si o noua putere in interiorul nostru.

Cum Pamantul face aceste schimbari in structura, pas cu pas, vom avea mai multe la care sa ne conectam si astfel, e posibil sa ne simtim mai mult noi insine, mai relaxati, mai acasa si mai linistiti si bucurosi, atunci cand ne conectam mai mult la Noul Pamant. Abilitatile prin care ne manifestam pot spori si ele. Odata cu fiecare schimbare sau aliniere a Pamntului, vom continua sa ne simtim mai plini de putere si mai conectati.

Aceste cutremure sau evenimente de restructurare apar la intervale specifice. Ele apar, noi ne aliniem cu Pamantul, ne adaptam si ne asezam si, doar atunci cand acest proces este finalizat pentru fiecare eveniment, il experimentam pe urmatorul. Nu vom putea experimenta o noua schimbare a Pamantului, pana cand cea dinainte nu si-a finalizat scopul pentru care a venit sa creeze. 
 
In acelasi timp, sentimentul de a fi in spatiu si in afara lui, din ultimile cateva saptamani, a fost ceva normal. A te simti „pierdut”, a nu fi cu totul prezent, a nu te putea organiza, sau pur si simplu ca si cand am fi carapacea sinelui nostru, a fost ceva normal. Ne-am simtit ca si cand nu era nimeni acasa, sau sa „pazeasca pravalia”. Ne pierduseram oare mintile, sau pe noi insine? Am uitat cine suntem? Ne intrebam „unde” suntem? Oare a fi distrat este parte din acest ciudat proces in plina desfasurare, de a ajunge intr-o noua realitate? Cine sunt eu acum?  ne putem intreba si Unde am plecat? Ma vede cineva? Ma simt ca o carapace goala!

Atunci cand nu prea ai la ce sa te conectezi, suntem lasati sa atarnam ,,intre". Acest lucru creaza intotdeauna stari de vulnerabilitate. Si cum noi suntem acum, la baza, energie a sufletului, in timpul perioadelor de tranzitie ne putem gasi energia spirituala plutind afara din corp. Aceasta poate provoca sentimentul de gol interior, de spatiu si sentimente de ,,cadere” in corpurile noastre, la trezire sau in meditatie, alaturi de un sentiment de ,,cadere,” in momentul cand adormim... ca si cand alunecam intr-o prapastie adanca, de unde nu ne putem intoarce niciodata. Am fost mutati din realitatea vechiului Pamant, care isi continua procesul de restructurare masiva, asfel incat noi sa nu devenim afectati sau prea traumatizati.
 
In completare si pe o nota diferita, cu cat evoluam mai mult, cu atat scrisul nostru si gramatica se duc pe fereastra pur si simplu, impreuna cu o incapacitate de a ne reaminti cuvinte sau sensul lucrurilor. Putem privi ceva sau putem fi in mijlocul unei conversatii si sa ramanem fara cuvinte. In anii tineretii, m-am straduit sa scriu corect si sa stapanesc regulile gramaticale. Mi-a placut la nebunie. In prezent primesc adesea scrisori de la cititori, care imi corecteza  scrisul si gramatica!Uneori imi este greu sa fac si o singura propozitie! Dar, odata cu aceasta inabilitate de a comunica in modul in care o faceam in trecut si de a nu-mi aminti sensul lucrurilor vine si o ciudata apatie. Vechile noastre cai de comunicare sunt acum prea incomode, greoaie, consumatoare de timp si stufoase. Ne miscam foarte incet catre telepatie si energie pura. De aceea sunetul si emotia ne afecteaza atat de profund acum, impreuna cu energiile inimii.

Faptul ca suntem sechestrati, pentru a fi scosi din restructurarea Pamantului – fie in legatura cu oamenii din anumite zonele geografice, sau pur si simplu cu societatea noastra in general – vine cu niste avantaje. A fi in spatiul nostru propriu ne poate crea stari minunate de bucurie si pace. Noile noastre spatii sacre sunt minunate intr-adevar – si acum, pentru ca ne aflam intr-o energie vibranta mai inalta, putem accesa cu mare usurinta chiar propria noastra realitate, daca alegem acest lucru. Noi cream noua realitate, incepand cu spatii mici si, cu timpul, extinzandu-ne in afara. In acest mod, putem fi relativ neafectati de ceea ce se intampla cu restul planetei, daca alegem sa ne detasam intr-un mod sau altul.

In timp ce o vizitam pe fiica mea si pe nepoti, saptamana trecuta, nu am avut acces la televizor sau internet. Eram in lumea noastra proprie si nu am avut idee de ceea ce se intampla in alta parte. Ne aflam in lumea noastra mica – si experimentez acelasi lucru si la mine acasa. 
 
Parte a pregatirii pentru noua realitate implica pregatirea noastra proprie. Daca intentionam sa cream dorintele inimii si pasiunile sufletelor noastre, avem nevoie sa ne simtim confortabil in timp ce o facem. Asfel ne putem confrunta cu dezechilibre ale egourilor noastre care acum vor tinde sa se echilibreze. Faptul ca ne simtim ca si cand nu am avea dreptul sau nu e treaba noastra sa facem ceea ce noi stim ca vrem sa facem, deriva numai din capitularea noastra prea mare in fata Energiei Sursa, sau chiar si din faptul ca ne impotmolim  in rolul vechi de inaltare in care se pare ca nu prea controlam lucrurile. Prea putin ego nu este cu mult diferit de prea mult ego. Am evoluat ata de mult in ultimii 10 ani, incat ni se pare firesc sa preluam comanda daca alegem aceasta cale. Intotdeauna exista acea linie fina, se pare, intre  a fi prea mult noi insine, sau nu suficient. Dar, pe masura ce invatam sa navigam in aceste ape noi ale noii realitati, totul devine mai clar. Ne putem simti goi si absenti in acest moment, in anumite privinte, dar cand incepem sa ne conectam din ce in ce mai mult, vom incorpora incetul cu incetul o putere foarte noua  si o conectare mai inalta  la eul nostru adevarat si autentic. Intrucat suntem destul de deconectati de la vechea realitate, o putem vedea cum se schimba. 

Multi sunt cei care „intreaba” acum, din cei care nu au intrebat niciodata inainte. Multi sunt cei ce fac schimbari masive in interiorul lor, devenind oameni noi, mai usor sau mai greu. Multi sunt cei care observa ca se intampla ceva. Aceasta este calea care s-a dorit inainte de aparitia separarii lumilor. Ceea ce am sperat ca va aparea prin anii de inaltare a Fazei I se intampla acum, cand ne aflam pe foarte noul Pamant Doi, unde lucrurile se vor desfasura in moduri magnifice si vibrante.

Pentru multi se intampla miracole, foarte rapid si in moduri iexplicabile. Acestea sunt energiile in care ne aflam acum. Facem progrese uimitoare in a ajunge la locuri la care numai am visat in lunile trecute. Lucrurile progreseaza si se desfasoara ca niciodata in trecut – cu conditia sa alegem sa vedem ca asa este.

Pe masura ce planeta avanseaza cu procesul ei de restructurare, avansam si noi si restul cosmosului.

Cu multa iubire si recunostinta
Karen

sursa Editura For You


Niciun comentariu: