luni, 3 mai 2010

T.A.L.A.M. - Adevarul despre viata si manifestare




La invitatia Agentiei Wyn Events, Justis Chase a acceptat sa vina in Romania pentru a prezenta programul T.A.L.A.M. in cadrul a 2 seminarii, primul sustinut la Bucuresti, in perioada 25-27 iunie 2010, cel de-al doilea avand loc la Brasov, in perioada 2-4 iulie 2010.

Cine este Justin Chase?

Justis Chase (www.justischase.com) este creatorul programului T.A.L.A.M., avand o experienta de peste 30 ani in domeniul relatiilor interumane. A ajutat de-a lungul timpului, nenumarati oameni, prin seminariile sale inovatoare, atelierele de lucru si pregatirile individuale pe care le-a sustinut. Programele sale de manifestare au fost predate pretutindeni in lume. Este autorul cartii “Magia placerii” care a fost publicata in 16 tari.

Justis Chase traieste in Canada, in provincia Saskatchewan. In 2007,  a pus bazele centrului T.A.L.A.M. din Europa, in Belgia, centru care sustine o intensa activitate de prezentare a programului conceput de Justis Chase, in cadrul unor seminarii de weekend. Anual, sute de oameni sunt instruiti aici de catre echipa coordonata de Justis Chase, Hilde Geeraert si Marc Van Rymenant.


Ce este T.A.L.A.M.?

Traim intr-o lume care nu este deloc ceea ce credem ca este: o lume iluzorie. Stiinta cuantica a dovedit recent acest lucru. Acum stim ca nu traim intr-o lume a materiei, ci, mai degraba, intr-o lume a energiei, in care granitele dintre noi si ceilalti, dintre noi si tot ceea ce ne inconjoara cu greu pot fi definite.

In carti si filme de genul "Secretul" ni   s-a spus ca putem influenta ceea ce se intampla in viata noastra, ca detinem puterea de a influenta si manifesta tot ceea ce dorim. Si, totusi, desi este o informatie necesara extinderii constiintei, nu este si suficienta, caci nu ne ofera metodele concrete, practice prin care putem “materializa” toate aceste lucruri.

Acum, pentru prima data, a fost creat si facut disponibil publicului larg, un program care ne invata modalitatea prin care aceste lucruri se materializeaza, precum si pasii pe care trebuie sa-i urmam pentru a indeplini dorintele noastre profunde. Numele acestui program este T.A.L.A.M.

Spre deosebire de alte programe T.A.L.A.M. nu este o descriere a efectelor cuantice sau sugestii a ceea ce ar putea fi posibil. T.A.L.A.M. ofera instructiuni concrete si specifice: cum sa iti schimbi campul energetic si campurile din jurul tau, pentru ca ceea ce-ti doresti sa fie adus in existent ta. Iti ofera tehnici specifice pe care le poti folosi pentru a-i influenta pe altii sau evenimentele si multe altele.

Tot ce ai nevoie este dorinta de a avea o viata mai buna si dorinta pentru o cunoastere la care au avut acces prea putini. T.A.L.A.M.  iti va schimba viata pentru ca te va invata tehnici speciale pe care le poti folosi in viata de zi cu zi pentru a schimba situatii, experiente sau oameni din jurul tau.




Ce cuprinde seminarul?


Programul seminarului  incepe cu descrierea a ceea ce-i opreste de fapt pe oameni sa manifeste tipul de viata pe care si-l doresc, si cum cei din jur le afecteaza creatia, si ceea ce trebuie facut in legatura cu acest fapt. Urmeaza exemple concrete de intelegere a faptului ca lumea in care traim nu este ceea ce am invatat a fi, ea este o lume a energiei si nu materiala, si cum aceasta energie poate fi transformata in aproape orice ne dorim.  In prima parte a programului, sunt exemplificate numeroase dovezi stiintifice, cat si exercitii practice la care sunt antrenati toti participantii.
Se vor discuta, apoi motivele din spatele fricii si cum actioneaza de fapt aceasta, de unde vine si cum ne ia din energie. Aici sunt exercitii practice care ne invata cum sa eliminam frica si cum sa folosim energia eliberata pentru a crea lucruri noi si minunate in viata noastra.Vom ajunge la marile intrebari din viata noastra, cum ar fi “de ce sunt aici si ce ar trebui sa fac” si raspunsurile lor, astfel incat oamenii sa inteleaga cat mai exact. Aici sunt exercitii care sa-i ajute pe oameni sa inceapa sa-si recreeze existenta pe care o duc, si relatiile cu ceilalti, incluzand relatiile de dragoste sau de afaceri in care sunt implicati. Astfel, vom ajunge sa intelegem cum a fost co-creata lumea in care traim si cum putem schimba lucrurile, la nivel individual. Vom invata cum ne putem modela destinele si viitorul, prin cunoasterea adevaratelor  noastre dorinte.
 
Vom invata cum sa eliminam “palavrageala” egoului si cum sa comunicam direct cu sinele nostru inalt si cum sa reducem la tacere “fantomele sau demonii” cu care ne-au obisnuit cei din jur spunandu-ne ca “nu putem face asta” sau ca “nu suntem destul de buni pentru a face asta”. Acest exercitiu este extrem de valoros pentru ca elimina efectul negativ al “blestemului de sine” si il inlocuieste cu o stare de fericire si implinire.

Vom incheia prin a invata cum sa-i influentam pe cei din jur sa actioneze in aceleasi directii, astfel incat, sa transformam lumea inconjuratoare. La incheierea seminarului, veti primi codurile de descarcare ale modulelor de ascultare pentru 13 saptamani (sleep manifestation program).  Aceste module sunt in limba engleza. Acesta este programul care va schimba viata cu adevarat.

Locatie si costuri

 
Bucuresti 25-27 iunie 2010 - Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, campus Agronomie  - 680 lei
Brasov 2-4 iulie 2010 - Hotel Oasis - 750 lei

 Reduceri acordate: 20% din taxa de inscriere pentru primii 50 de participanti

Formular de inscriere Bucuresti, descarca AICI
Formular de inscriere Brasov, descarca AICI

Contact:

 Agentia Wyn Events (www.wynevents.ro)
E-mail: office@wynevents.ro
Tel: 0724.280.463 - 0727.111.702 - 0723.258.500

Niciun comentariu: