vineri, 2 decembrie 2011

Documente ce dovedesc existenta extraterestrilor







FBI a publicat documente ce dovedesc ca extraterestrii exista


Peste 2.000 de documente ce confirma aterizarea unor extraterestri in statul american New Mexico, in 1947, au fost publicate on-line de FBI, pe o pagina web numita The Vault. Intre aceste documente se afla si un memorandum intocmit de agentul special Guy Hottel, adresat directorului FBI, in care precizeaza ca fortele aeriene au recuperat trei farfurii zburatoare, cu diametrul de 15 metri si ca fiecare din nave avea la bord cate trei extraterestri, care aveau inaltimea mai mica de 1 metru. Tot in aceste documente se precizeza ca extraterestrii erau imbracati in haine metalice, cu textura foarte fina.


Acest memorandum s-ar referi la evenimentele care ulterior a fost denumite generic "cazul Roswell". In iulie 1947, langa oraselul Roswell din New Mexico, a cazut un OZN, ulterior recuperat de catre fortele aeriene. La acea data, evenimentul a fost facut public, dar s-a revenit chiar a doua zi cu un comunicat ce a dezmintit primele informatii si s-a precizat ca ar fi vorba de un balon meteorologic.


Ulterior au aparut si informatii conform carora au fost recuperate trupurile extraterestrilor, care au fost autopsiate de catre americani, insa toate aceste informatii au fost dezmintite de catre autoritati, chiar daca in decursul anilor au aparut si filme cu autopsia care sunt cat se poate de clare.



Din acest motiv, autoritatile americane au fost suspectate tot timpul ca au ascuns informatii despe fenomenul OZN, lucru care pare a fi intarit si de publicarea acestor documente.




FBI a publicat documente ce dovedesc ca EXTRATERESTRII exista! - VIDEO pe www.crimetime.ro


sursa: Crime Time

Niciun comentariu: